Palackposták a Míves Szigetről

Ízes Sziget – A helyi ízek szigete

A Míves Sziget egyik ez évi fejlesztése, tovább bővítése az Ízes Sziget projekt lesz, mely értelemszerűen szintén a kistérségben rejlő értékekre koncentrál. Kézműves tárgyak mellett, a kézműves és helyben előállított élelmiszerek vonatkozásában szeretnénk bizonyítani. Az első körös informálódásaim során biztató jelek utalna arra, hogy az ajándéktárgyakhoz hasonlóan helyi élelmiszer kínálatban sem lesz hiány.

A jogszabályi környezetet, jelen helyszínünket és  annak adottságait figyelembe véve első körben olyan élelmiszerek kerülnek a polcokra, melyek egyidejűleg is forgalmazhatóak az ajándéktárgyakkal. Például: méz, szörp, lekvár, pástétom, bor. A közös nevező ebben az esetben a tartós jelleg és a zárt csomagolás. Minden olyan termék forgalmazható, mely belefér ebbe a kategóriába.

A tájékoztatási cél mellett eme blogbejegyzés kiemelt célja, hogy megtalálja ÚJ PARTNEREIT, HELYI ÉLELMISZER BESZÁLLÍTÁSÁRA vonatkozóan.

Tehát keresem mindazon helyi termelőket, akik helyben termelt élelmiszereiket nyers (pl. méz) vagy feldolgozott (pl. pástétom) formában, az előírásoknak megfelelő címkével, csomagolt formában forgalmazzák.

Jelentkezés: M. Selmeczi Julianna – 70 380 5061

mivesszigetrackeve@gmail.com

Ráckeve, Eötvös u. 25.

Boltkínálatunk míves tárgyai és ízes termékei a térség egyedülálló palettáját mutatja be, művészeti alkotások és gasztronómiai alapanyagok vonatkozásában. A termékkör folyamatosan bővül, a végső cél egy komplett helyi élelmiszer kínálat biztosítása. 

Míveljünk, Ízleljünk együtt!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!